Home

Vind rust en harmonie in jezelf door Hatha Yoga!

Laat je meenemen op reis, een reis door het lichaam en ontdek de mogelijkheden en de beperkingen / grenzen. Ontdek wat er gebeurt op het moment dat jij grenzen toestaat, niets forceert, niets probeert te bereiken, alleen maar blijft kijken. Ontdek dat er ruimte ontstaat, het opent zich voor de adem.

Het is de adem die het lichaam energie geeft en als het lichaam meer energie ontvangt wordt het vitaler. Tevens zul je harmonie en vrede ervaren, je maakt verbinding met de levensbron die in ieder mens aanwezig is.

Zwangerschapsyoga

Een zwangerschap is een bijzondere periode in het leven van een vrouw, maar ook in die van het kindje in de buik. 
Yoga bied je een kans deze fase bewust te ervaren en jullie (jezelf, je kindje en je partner) voor te bereiden op de bevalling.

Tijdens de bevalling weet het lichaam wat het moet doen, dat kan alleen als jij je ontspant en je overgeeft aan het Hier en Nu. In het Hier en Nu vindt alles plaats: mooie bijzondere momenten, maar ook nare vervelende momenten. Het ene kan niet zonder het andere, als je dit aanvaardt komt er al meer rust en ontspanning.

Yoga geeft je zelfvertrouwen en de kracht om te ontspannen in moeilijke momenten, zodat het lichaam kan doen wat het moet doen.

Tijdens de lessen is er veel aandacht voor de ademhaling, want die kun je het beste gebruiken bij het opvangen van de weeën. Ook is er aandacht voor het kindje in de buik en vooral het luisteren naar jezelf, om bewust te zijn wat jij nodig hebt.

Ervaring met yoga is niet nodig om deel te nemen. De les wordt afgesloten met een kopje thee.

Partnerlessen en een terugkomles worden in overleg ingepland.

Donderdag:19.00 – 20.00 uur

Kosten € 10,50 per les; je betaald per kalendermaand afhankelijk van het aantal lessen

Partnerles € 15,00

Proefles € 5,00

Sommige verzekeringen vergoeden zwangerschapsyoga.

Yoga op de hei

In augustus zijn elessen yoga op de hei/ in het bos. De lessen worden gegeven op zaterdag van 09.00 – 10.00 uur in de omgeving van Ede.

Oefeningen en meditatie brengen het lichaam en de geest in harmonie en laten je één voelen met de natuur.

Vanaf de verzamelplaats lopen we door het bos/ of de hei en al lopend worden er oefeningen gedaan. Oefeningen die je bewust maken van jezelf, maar ook van de omgeving. Op een rustige plaats worden er op de mat houdingen uitgevoerd en is er een afsluitende meditatie. Na afloop is er gelegenheid om thee te drinken.

Op donderdag stuur ik een mail met hierin de verzamelplaats. Je kunt je vrijblijvend op de maillijst laten plaatsen.

Kosten: € 10,00 per les

Contact

Hatha Yoga Ede
Kraatsweg 44
6712DC Ede